In Lievin winnen de wereldkampioenen

Share
Stybar wint in Liévin
Zdenek Stybar heeft in Liévin (Fra) zijn eerste Wereldbekerzege van het seizoen mogen vieren. Kevin Pauwels kon door een val in de slotronde niet sprinten voor de zege, maar hij doet wel een goeie zaak in de WB-stand. Concurrent Sven Nys werd immers maar vierde.


Renshaw rijdt lek in finale
Rabobank kon zondag tijdens de Down Under Classic niet meespelen om de dagzege. Door een lekke band van kopman Mark Renshaw in de laatste twee kilometer liep de eerste officiële wedstrijd van het seizoen uit op een teleurstelling. "Er was geen beginnen meer aan," vertelde ploegleider Frans Maassen tegen Rabosport.

er is iets aan de hand bij van Hummel
Kenny van Hummel heeft de Down Under Classic niet uitgereden. De sprinter van Vacansoleil-DCM kwam tijdens het criterium in Adelaide ten val en moest daarom na een paar ronden vroegtijdig de wedstrijd verlaten.

De eerste is binnen voor Greipel
De Duitser Andre Greipel heeft zijn eerste zege van 2012 beet. De spurter van Lotto-Belisol won in Adelaide de Down Under Classic.

Vos overtuigd ondanks valpartij
Marianne Vos heeft in Liévin de zesde manche in de Wereldbeker veldrijden voor vrouwen gewonnen. Zij en niemand anders zal over twee weken in Koksijde de uitgesproken favoriete zijn om zichzelf op te volgen als wereldkampioene.

Video's:
Greipel in TdU

Vos in Liévin


Liévin mannen